.

. . .

Leverings voorwaarden

U kunt de Herbalife producten bestellen via onze site. Wij zullen de bestelling even telefonisch bij u checken, tenzij u al een klant van ons bent, wij willen er namelijk zeker van zijn dat u de juiste producten krijgt.
Bezorgen en Verzenden
Herbalife bestellingen die wij voor 14.00 uur ontvangen zullen door ons dezelfde dag aan PostNL worden aangeboden. U heeft uw bestelling als alles meewerkt dus de volgende dag al in huis. Bestellingen in Hengelo & omgeving worden door ons, z.s.m. bij u thuisbezorgd. Makkelijker kunt u het haast niet krijgen. Als u overdag werkt dan kunt u er voor kiezen om het pakketje op uw werk te laten bezorgen door PostNL. In dat geval kunt u de naam van het bedrijf, uw naam en adres van het bedrijf doorgeven bij de bestelling.

Weigeren pakket
Indien u ertoe besluit het door PostNL aangeboden pakket achteraf te weigeren of niet af te halen van het postkantoor, dan zijn wij genoodzaakt om alle door ons gemaakte kosten achteraf in rekening te brengen. Onderstaande betalingsvoorwaarden blijven hier van kracht.

Betaalwijze
Nadat u bij ons bestelt hebt ontvangt u de factuur. Zodra u de bestelling betaalt hebt en deze door ons ontvangen is, wordt de bestelling verstuurt.
.

Betalingsgegevens:

ABN-Amro bankrekening: NL 55 ABNA 047 29 49 551
t.n.v. Jeanet Nijhof te Hengelo

De 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie
Voor alle producten geldt de onvoorwaardelijke 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u hierover contact met ons opnemen.

U dient wel binnen 30 dagen na factuurdatum zelf en voor eigen rekening zorg te dragen voor de retournering van de gekochte producten.

De Herbalife producten die u vergoed wilt zien moet u ook terugsturen anders kunnen wij deze niet vergoeden. Het is verstandig om de producten in dat geval verzekerd terug te sturen, zodat u altijd kunt aantonen dat de producten ook daadwerkelijk zijn verzonden.

Uw aankoopbedrag minus de verzendkosten zal dan zo snel mogelijk na ontvangst van de geretourneerde producten op uw bank- of girorekening worden bijgeschreven.

Vragen, klachten of opmerkingen
U kunt ons voor vragen, klachten en opmerkingen bereiken Op telefoonnummer 074 - 259 33 22 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In het geval u vragen of klachten heeft over de producten van Herbalife dan zullen uw vragen en/of klachten door ons aan Herbalife International (Netherlands) B.V. worden voorgelegd. Zodra wij van Herbalife International een reactie hebben ontvangen, zullen wij u zo spoedig mogelijk van de inhoud daarvan op de hoogte stellen.

Contact
Klantenservice
Levertijden & verzendkosten
Betaalmethoden
Klachten
Algemene voorwaarden

 

Onafhankelijk Herbalife Member
Jeanet Nijhof
Steenmeyerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 259 33 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K.v.K. nummer: 06085036
BTW nummer: NL113179923B01

Aanmelden Nieuwsbrief

© 2005 - 2017 | All Rights Reserved | Caring International © 2005 - 2017 All rights reserved to Caring International / Privacy Policy. / Disclaimer - Sitemap - Voorwaarden