.

. . .

Onze Service

  • Betaal achteraf met Afterpay
  • Bezorgd waar u wilt
  • Gratis verzenden vanaf €100
  • Uw bestelling met 1 a 2 dagen in huis
  • Gratis deskundig advies
  • Gratis voedingsanalyse
  • 23 jaar ervaring

Het gaat ons om jouw resultaat!

Je krijgt een analyserapport met een advies binnen 24 uur per mail toegestuurd, zodat je dit eerst op je gemak door kunt lezen, en de vragen die je nog hebt op kunt schrijven. Ik neem dan weer contact met je op (op de met jou afgesproken dag en tijdstip) om de analyse en je vragen te bespreken.
Naast de verbeterpunten geef ik in dit rapport aan welke programma voor jou de beste keus zou zijn om mee te starten. Verder staan er adviezen in van uitgebreid tot budget, zodat je zelf kan bekijken welk programma ook bij jouw portemonnee past.
De verzendkosten nemen wij voor onze rekening (boven de € 50,00), er zijn ook geen andere bijkomende kosten, dus geen verrassing achteraf.
Op het moment dat de betaling bij ons binnen is, wordt het pakket verstuurd. Tegelijker tijd krijg je dan per mail een eetprogramma. In het eetprogramma staat precies hoe de dag eruit ziet, hoe de shake klaar te maken en een lijstje met tussendoortjes en tips.
Daarnaast mag je altijd bellen, appen of mailen met een vraag, ook in het weekend of 's avonds.
Op het moment dat jij jouw pakket hebt ontvangen, neem ik weer contact met je op om te kijken of er nog vragen zijn en of het programma duidelijk is zodat je een goede start kunt maken.
Vanaf het moment dat jij gestart bent hebben we wekelijks contact om de voortgang te bespreken. Loopt het allemaal nog niet zo lekker, dan bel ik je een keertje vaker. Afhankelijk van wat jij prettig vind blijft de of begeleiding wekelijks om de week.
Het gaat ons om jouw resultaat!
Het kan ook zijn dat je al vaker een Herbalife programma hebt gevolgd en minder behoefte hebt aan de begeleiding. Geen probleem, je kunt altijd met vragen aan de bel trekken. Mocht je na verloop van tijd toch van gedachten veranderen dan pakken we op dat moment de begeleiding gewoon op.

 

Jeanet Nijhof

Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland Wadden


 Wij adviseren en begeleiden mensen door heel Nederland.


 Shake

Contact
Klantenservice
Levertijden & verzendkosten
Betaalmethoden
Klachten
Algemene voorwaarden

 

Onafhankelijk Herbalife Member
Jeanet Nijhof
Steenmeyerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 259 33 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K.v.K. nummer: 06085036
BTW nummer: NL113179923B01

Aanmelden Nieuwsbrief

© 2005 - 2017 | All Rights Reserved | Caring International © 2005 - 2017 All rights reserved to Caring International / Privacy Policy. / Disclaimer - Sitemap - Voorwaarden