.

. . .

Disclaimer

www.caringinternational.nl is een website van Caring International. Voor eventuele fouten op deze site, die ondanks een zo nauwkeurig mogelijke verwerking kunnen voorkomen, kan Caring International niet aansprakelijk gesteld worden. Aan deze site kunnen geen rechten ontleend worden.

Het resultaat van het gebruik van de Herbalife producten (gezond en vitaal voelen, preventief, gewichtsbeheersing, e.d.), kan van persoon tot persoon verschillen. Het eindresultaat is sterk afhankelijk van de gekozen producten, de wijze waarop u deze producten gebruikt, uw levensstijl en uw lichaamsbeweging. Het is belangrijk om voldoende water te drinken.

Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring

De gewichtbeheersingsproducten van Herbalife zijn bedoeld voor gebruik als onderdeel van een gezonde levensstijl, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging. Het is belangrijk om voldoende water te drinken.

Caring International sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site , of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen. Caring International is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site is verkregen.

De houder van deze website behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, te allen tijde te (laten) wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, is gewijzigd.

Wanneer u op- of aanmerkingen op deze site heeft kunt u deze per mail doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact
Klantenservice
Levertijden & verzendkosten
Betaalmethoden
Klachten
Algemene voorwaarden

 

Onafhankelijk Herbalife Member
Jeanet Nijhof
Steenmeyerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 259 33 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K.v.K. nummer: 06085036
BTW nummer: NL113179923B01

Aanmelden Nieuwsbrief

© 2005 - 2017 | All Rights Reserved | Caring International © 2005 - 2017 All rights reserved to Caring International / Privacy Policy. / Disclaimer - Sitemap - Voorwaarden