Home 
     Persoonlijk Advies
     Hoe werken wij 
     Bestellen
     Gewichtsbeheersing
     Productinformatie
     Huidverzorging
     Tips
     Veel gestelde vragen
     Member worden
     Contactinfo
    
 

Meld je hier aan

voor onze nieuwsbrief.

 

Naam:

emailadres

 

   

Hoe werken wij ?

 

Wij helpen sinds 1997 door heel Nederland mensen met het bereiken en behouden van hun streefgewicht. Om een goed advies, en gelijk een goed inzicht te in jouw huidige eetgewoonten te kunnen geven, neem ik een aantal vragen en jouw huidige eetpatroon met je door. Aan de hand van deze informatie maak ik een analyserapport voor jou, waarin verbeter punten staan waar je gelijk al mee aan de slag kunt, zelfs wanneer je er voor kiest om (nog) niet met een Herbalife programma te starten.

Naast de verbeterpunten geef ik in dit rapport aan welke programma voor jou de beste keus zou zijn om mee te starten. Verder staan er adviezen in van uitgebreid tot budget, zodat je zelf kan bekijken welk programma ook bij jouw portemonnee past.

Je krijgt dit analyserapport met een advies binnen 24 uur  per mail toegestuurd, zodat je dit eerst op je gemak door kunt lezen, en de vragen die je nog hebt op kunt schrijven.  Ik neem dan weer contact met je op (op  de met jou afgesproken dag en tijdstip) om de analyse en je vragen te bespreken.

Op het moment dat al jouw vragen zijn beantwoord en je zelf de keus hebt gemaakt om onder mijn begeleiding met een Herbalife programma te starten, krijg je een factuur per mail toegestuurd. Je ontvangt bij de eerste bestelling altijd een starterset.  In het starterset zit een shakebeker, maatlepel, tablettendoosje, centimeter en informatieboekje.

De verzendkosten nemen wij voor onze rekening (boven de Ä 50,00), er zijn ook geen andere bijkomende kosten, dus geen verrassing achteraf.

Op het moment dat de betaling bij ons binnen is, wordt het pakket verstuurd. Tegelijker tijd krijg je dan per mail een eetprogramma. In het eetprogramma staat precies hoe de dag eruit ziet, hoe de shake klaar te maken en een lijstje met tussendoortjes en tips.

Op het moment dat jij jouw pakket hebt ontvangen, neem ik weer contact met je op om te kijken of er nog vragen zijn en of het programma duidelijk is zodat je een goede start kunt maken.

Vanaf het moment dat jij gestart bent hebben we wekelijks contact om de voortgang te bespreken. Loopt het allemaal nog niet zo lekker, dan bel ik je een keertje vaker. Afhankelijk van wat jij prettig vind blijft de begeleiding wekelijks of  om de week.

Daarnaast mag je altijd bellen, appen of mailen met een vraag, ook in het weekend of 's avonds.

Het kan ook zijn dat je al vaker een Herbalife programma hebt gevolgd en minder behoefte hebt aan de begeleiding. Geen probleem, je kunt altijd met vragen aan de bel trekken. Mocht je na verloop van tijd toch van gedachten veranderen dan pakken we op dat moment de begeleiding gewoon op.

Het gaat ons om jouw resultaat!

 

 

Jeanet Nijhof

Gewichtsconsulent en

 

Vul onderstaand formulier in, ik zal dan dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor jouw vrijblijvende persoonlijk advies!

 

 

 

Je achtergrond en doelen

Om meer informatie te ontvangen, het formulier volledig invullen s.v.p.

Voor + Achternaam:

Geslacht:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Telefoon:

E-mail:

Leeftijd:

Waar zou je graag meer informatie over willen?

Hoeveel kilo wil je aankomen / afslanken?

kilo

Wat heb je in het verleden al geprobeerd?

Wat is je huidige gewicht ?

Wat is je lengte ?

kilo

centimeter

Overige opmerkingen:

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?  Ja Nee

 

 

 

 © All rights reserved. / Caring International / Privacy Policy.  /  Disclaimer  -  Sitemap - Voorwaarden