Home 
    Persoonlijk Advies
     Hoe werken wij
     Bestellen
     Gewichtsbeheersing
     Productinformatie
     Huidverzorging
     Tips
     Veel gestelde vragen
     Member worden
     Contactinfo
 
 

Meld je hier aan

voor onze nieuwsbrief.

 

Naam:

emailadres

 

   
Herbalife Member worden?

 

Ben jij ook enthousiast over de Herbalife productenen zou jij ook graag een extra parttime, of fulltime, inkomen willen verdienen, zonder dat je daarvoor je huidige baan hoeft op te geven?

 

Vindt jij het leuk om andere mensen te begeleiden om voor een verantwoorde levensstijl te kiezen, waardoor men gezonder gaat leven?

 

Als Herbalife Member bepaal je zelf wanneer en hoeveel tijd je besteed, je kunt het dus uitstekend om je gezin of werk heen plannen.

 

Natuurlijk kies je zelf wie je zou willen begeleiden.

 

Wij hebben verschillende manieren, uitgewerkt om je te helpen succesvol jouw klantenbestand op te bouwen. Je belangrijkste bezigheid zal bestaan uit het adviseren van (potentiŽle) klanten om hun doelstelling te gaan behalen. Klanten die er, na jouw advies, ervoor kiezen om met de Herbalife producten te gaan starten ga je begeleiden en ondersteunen, zodat zij een optimaal resultaat gaan behalen. 

 

Ervaring niet vereist!

 

Een Herbalife member heeft geen speciale vooropleiding nodig. Herbalife heeft een online trainingsprogramma en organiseert introductiedagen waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om een kijkje te nemen in het distibutie centrum. Op verschillende locaties door het land worden ook regelmatig basistrainingen gegeven waar je alles leert wat jij nodig hebt om succesvol te worden. Daarnaast zullen wij jouw persoonlijk begeleiden. Natuurlijk is het wel wenselijk dat je geÔnteresseerd bent in gezondheid en graag met mensen omgaat.

GeÔnteresseerd?

Vul dan, natuurlijk vrijblijvend, onderstaand formulier in.

 

       

Naam *

   Leeftijd *

Adres *    Geslacht Man Vrouw
Postcode *

   Woonplaats *

Telefoonnummer *

   E-mail adres *


* zijn verplichte velden om contact met u op te nemen.

                 

 

 

 

 © All rights reserved. / Caring International / Privacy Policy.  /  Disclaimer  -  Sitemap - Voorwaarden