Home 
Persoonlijk Advies
Afvallen 
Aankomen
Huidverzorging
Productinformatie
Bestellen
Contactinfo
Extra Informatie
Adviseur worden
   

Meld je hier aan

voor onze nieuwsbrief.

 

Naam:

emailadres

 

Vraag hier eerst een persoonlijk advies aan!

   

 

AANKOMEN  

Om gewicht en omvang aan te komen, is een verandering in het eetpatroon noodzakelijk. Vaak is ondergewicht niet te wijten aan te weinig eten, maar aan bijvoorbeeld slecht eten, onregelmatige maaltijden, waardoor lichaamsfuncties verstoord raken. Herbalife kan een bijdrage leveren in het optimaal functioneren van het lichaam.

 

Met het programma voor het aankomen eet u na iedere maaltijd een heerlijke shake (dus 3x per dag) en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet. Afvallen is makkelijker dan aankomen? Als je wilt afvallen, kun je makkelijk een kilo verliezen. Een kilo aankomen duurt langer. Probeer dus niet na een week al op te geven, maar blijf doorzetten, geef je lichaam de tijd. Die kilootjes komen er echt wel bij! De meeste mensen hebben al geruime tijd ondergewicht, dus dat vergt enige aanpassing van het lichaam. Als u op streefgewicht bent, volgt een stabilisatiefase.

 

Wij hebben voor u een gangbaar aankomprogramma samengesteld. Natuurlijk kunt u ook eerst een advies aanvragen zodat u met het voor u juiste programma start.   

Klik hier voor ons aankomprograma

 

 

 

 

 © All rights reserved. / Caring International / Privacy Policy.  /  Disclaimer  -  Sitemap - Voorwaarden